Klachtenprocedure

Een klacht indienen, verbetersuggesties doen of een compliment geven?

 Onze medewerkers van Zorg & Professionals doen hun uiterste best om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn. Soms gebeurt er iets waarover u maar blijft nadenken. U had een bepaalde verwachting, maar deze is helaas niet uitgekomen en dat vindt u jammer. bent u ergens ontevreden over? Dan horen we dat graag. We zien elke klacht of tip als een leer-verbeter moment en vooral als kans om onze dienstverlening op het gebied van zorg en welzijn verder te verbeteren.. Zorg & Professionals garandeert dat alle klachten en meldingen serieus genomen worden en vertrouwelijk worden behandeld.

Zorg & Professionals heeft een klachtenregeling voor zorgvragers en vertegenwoordigers. Wij registreren alle vragen, verzoeken om verbetering en meldingen die bij ons binnen komen. Zorg & Professionals biedt de mogelijkheid om kritisch te kijken naar de zorgverlening en om de kwaliteit van zorg- en dienstverlening te verbeteren. Onze voorkeur gaat er naar uit dit te doen met de betrokkene zelf, want we gaan ervan uit dat klachten zoveel mogelijk worden opgelost waar ze zijn ontstaan. Uw eerste aanspreekpunt is dan ook de vestiging van Zorg & Professionals waaruit de zorg – en dienstverlening wordt aangeboden. Als er problemen of misverstanden zijn die niet kunnen worden opgelost, dan kunt u deze bespreken met de interne klachtenfunctionaris van zorg kwaliteit. Wanneer u juist erg blij met ons bent en ons een compliment wilt geven horen wij dat graag.

 

 

Klachtenformulier

Maak gebruik van onderstaande formulier, indien u een klacht heeft. Wij zullen u zo snel mogelijk voorzien van een reactie:

Bij Zorg & Professionals werken we uitsluitend met professionals die onze kernwaarden onderschrijven